Verhuur en Verkoop Elzinga 
            Ontruimen, opkopen en meer...

Onze Diensten

Bij ons kunt u terecht voor Opkopen, Ontruimen, Kopen en Huren. Wij werken vooral in Noord- Nederland.

Ontruimen

Wanneer een dierbare overlijdt kan het nodig zijn om te ontruimen.    Wanneer binnen 36 uur ontruiming nodig is kunt u ons bellen. 

De kosten voor ontruimen liggen tussen 500-2500 euro. Afhankelijk van de afstand en de hoeveelheid.  Bij een spoedontruiming komt er standaard 500 euro bij.         
Opkopen

Door bijvoorbeeld samenwonen kan het zijn dat u snel van uw inboedel af wilt. U kunt vrijblijvend contact opnemen. Via foto's maken wij een eerste inschatting. De volgende stap is een afspraak maken om de spullen te bekijken en op te halen.

Kopen

Middels Marktplaats  en Facebook bieden wij verschillende producten aan. Het gaat hierbij om tweedehands, maar ook om nieuwe spullen. Het is maar net wat er in de opkoop zit. Zoekt u producten? Neem dan contact op.

U kunt ons op beide sites vinden onder Verkoop en Verhuur Elzinga.

Garagesale

Zo nu en dan houden we een garagesale. Op dit moment staan er 2 gepland: 27 april en 27 mei 2023.

Verhuur

Om uw banken, stoelen en autobekleding te reinigen verhuren wij de Spotclean Proheat van Bissel. Dit is een sterke reinigingsmachine met 2 compartimenten.

U kunt de machine per dag huren. De kosten zijn 35 euro per dag inclusief schoonmaakmiddel. De borg bedraagt 100 euro. We vragen bij de verhuur om uw legitimatiebewijs.